How to solve the brain teaser that's stumping the internet

Written by Monday, 19 February 2018 10:34

How to solve the brain teaser that's stumping the internet 

First, subtract $70 from $60 as the man made a $10 profit when he sold the horse for $10 more than he bought it 

Next, subtract $80 from $90 because the man made another $10 profit when he sold the horse again   

So the problem would look like: 

70-60=10 and 90-80=10

And 10 plus 10 equals 20 which how much the man profited from the horse 


 

Read 368 times Last modified on Monday, 19 February 2018 10:39

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.